4 aprilie 2015

Sufle de broccoli cu piept de pui



Ingrediente
500 g broccoli congelat
1 bucata piept de pui
3 oua
300 g smantana
200 g cascaval ras
100 g masline
3 linguri de lapte
1 lg unt
sare si piper
patrunjel

Mod de preparare:
Pieptul de pui se portioneaza in cubulete sau fasii si se pune la fiert pana se patrunde usor cu furculita. Cand face spuma se ia de deasupra cu o lingura pana se limpezeste zeama.
Buchetelele de broccoli se vor pune separat la fiert cand apa da in clocot pentru 10 minute, pana se taie usor cu un cutit si este patruns.
Ungem un vas de yena cu 1 lingura de unt pana acoperim bine si marginile. Cand broccoli este gata patruns il strecuram de apa si il adaugam in vasul yena. Carnea o scoatem separat pe un vas si o lasam sa se racoreasca, apoi o adaugam peste stratul de broccoli din vas. Continuam cu urmatorul strat de broccoli.
Separat facem un amestec din ouale batute, smantana, laptele si jumatate din cantitatea de cascaval. Il turnam apoi in vasul nostru yena peste straturile de pui si broccoli.
Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Scoatem apoi tava si adaugam restul de cascaval, maslinele si patrunjelul. Dam totul inca odata la cuptor pentru inca 10 minute.
Se va servi sufleul cald. Pofta buna!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.