14 martie 2015

Ciulama de ciuperci cu pui




Ingrediente:

500 g ciuperci
1 ceapa
1-2 catei de usturoi
300 g piept de pui
200 g smantana
2-3 linguri faina
apa
sare si piper

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul se taie marunt, ciupercile se feliaza si pieptul de pui se taie cubulete.
Punem ceapa la calit, dupa cateva minute se adauga si usturoiul si se lasa pana cand devin sticloase.
Adaugam pieptul de pui si il calim pana devine alb pe toate partile.
Dupa aceea adaugam ciupercile si adaugam o cescuta de apa, putina pt ca oricum ciupercile vor lasa lichid. Lasam totul sa fiarba pana se inmoaie ciupercile si e gata carnea.
Punem smantana lichida si amestecam totul.
Intr-un vas punem faina si o desfacem cu putina apa. O adaugam in tigaie peste compozitie si continuam sa amestecam pentru a nu se forma cocoloase.
Mai dam 2 - 3 clocote si ciulamaua este gata.
Va doresc pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.