15 martie 2013

Ceafa de porc la cuptor

INGREDIENTE:

  • 1 kg ceafa de porc
  • ulei
  • suc de rosii
  • usturoi
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare, piper


PREPARARE:

Carnea de vita se portioneaza in bucati egale, se condimenteaza si se lasa cateva ore sa-si ia aromele la frigider.
Ceafa de porc se aseaza intr-o tava, picuram putin ulei, turnam apa, adaugam cativa catei de usturoi, si se acopera cu o folie de aluminiu. Tava se da la cuptor la foc potrivit, aproximativ o jumatate de ora, dupa care bucatile se intorc, si se mai lasa 15 min. Se adauga sucul de rosii si se mai lasa 30 min timp in care bucatile se mai intorc si se toarna sosul peste ele cu o lingura.
Eu am servit carnea alaturi de o garnitura de fasole boabe.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.